Blog

Horgolt mellény bolero

Elkészült a horgolt mellény bolero minta is… Ez megint egy olyan HErás darab, bohém, vadóc boho stílusban. Gyorsan elkészíthető, gyors sikerélményt adó minta. Bónuszként mindenki dicsérni fogja rajtad, ezt megígérhetem.

Nem kell hozzá sok minden, némi jófajta gyapjú, horgolótű és te. Ugye van kedved elkészíteni? Hiszen alkotni jó! A horgolás szórakoztató, pihentető, csodásan kikapcsol…

Légy te is lenyűgöző saját alkotásodban!

Én kitaláltam, leírtam a mintát… Neked csak el kell készítened!

Nagyszerű kikapcsolódás lesz! Csodás eredménye lesz: egy horgolt boho mellény bolero. Csak győzd begyűjteni utána a sok dicséretet!

A horgolt mellény bolero mintát a színes, bohém stílust kedvelőknek ajánlom. Amit az én terveim képviselnek az a visszafogott boho, bohém stílus. Az egyszerű egy csipetnyi színes, vidám, boho, bohém fűszerrel… Azoknak találtam ki leginkább, akik szeretnek egy leheletnyi színt és némi vidámságot, pici vagány, vadóc stílust csempészni a hétköznapi és a az alkalmi viseletükbe…

A mintát kezdők is el tudják készíteni, -csak bátran 😉

Gyakorlottaknak gyors sikerélményt adó alkotás.

A mintát itt találod, ez a 12 “K” jelű minta.

Ez a mellényke más színösszeállításban elkészíthető… rád van bízva! A mintában leírom az anyagokat, te választod ki hogy milyen színekből készíted. Későbbiekben lehetőséged lesz egységcsomagban megvásárolni az alapanyagot is a mintához. Ha már most segítségre lenne szükséged a fonal válogatásban is írj egy e-mailt, segítek!

Kedvezményes vásárlási lehetőség az első hónapban… (olcsóbban a minták)

-csak áprilisban!

-nemsoká néhány ingyen mintát is találsz az oldalon! Kövesd a blogot a főoldalon vagy kövesd a facebook oldalam!

-nemsoká indul: a kezdő minták… kattints a facebook követésre, hogy nehogy véletlen lemaradj 😉

A minta megálmodója, készítője: Hódi Era a HEra Portéka, HEra’s textil arts, HEraMade alkotója

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük