Horgolásminták

Meglepetés: A legelső hónapban minden megrendelőnek 1400Ft/1db “A” jelű minta. “B” jelű minta 2500Ft/db. “C” jelű minta 3300Ft/db “K” jelű minta 990Ft/1db 🙂

Kérlek ha szeretnél egy mintát, írd meg milyen típusú mintát választasz (gyerekminta/ horgolásminta/kötésminta; hányas számú minta; milyen betű jelű “A-B-C-K”, illetve melyik méretet szeretnéd, ha van megjelölés) e-mailben kapod meg a mintát fizetség lerendezése után (átutalás) Felhívom figyelmed hogy nincs cserelehetőség miután megkaptad a mintát! Kérlek pontosan írd meg melyiket szeretnéd!

Egyes minták már megtalálhatóak a webshopban, ahol bankkártyás fizetési lehetőség is van.

Mit találsz a mintában: pontos elkészítési javaslatot, leírást. Hozzávaló anyagok, tűk méreteit, Mintarajzot. Fotót. Biztosíték hogy el tudd készíteni: bármikor írhatsz e-mailben ha valahol elakadtál.

A minták gyakorlott kötőknek, horgolóknak készültek! Van néhány mintám kezdőknek is… először kezd azokkal hogy biztos sikerélményed legyen! -ha belejössz neked is menni fognak ezek is, ígérem 😉 Kérlek figyelj rá hogy csak saját használatra vásárold meg a mintát és készítsd el! A minták és a termékek sokszorosítása, eladásra való készítése nem megengedett, jogi következményeket von maga után. Köszönöm!

1. “B” Horgolt boho nyakmelegítő Írj ha szeretnéd
3. “C” Horgolt bohém hosszú sál Írj ha szeretnéd!
4.”A” Csipkemintás horgolt színátmenetes kendő Írj ha szeretnéd!
5.”A” Horgolt csipkemintás poncske Írj ha szeretnéd
6.”A” Horgolt csipkemintás kepp Írj ha szeretnéd
8.”C” Horgolt csipkeszegélyű gallér kepp Írj ha szeretnéd
10. “K” Horgolt csíkos bolero mellény Írj ha szeretnéd
11. “K” Horgolt színes öv minta Írj ha szeretnéd elkészíteni!
12 “K” Horgolt mellény bolero Írj ha szeretnéd!