Blog

Horgolásminta és kötésminta…

Gyerekkoromban 5-6 évesen kezdtem horgolni. Édesanyámtól tanultam minden csínját-bínját… Akkoriban a babáim ruhácskáit készítettem mindenféle maradék az anyukámtól elkunyerált fonalakból. Készültek is sorra a foltos, csíkos mellénykék, szoknyácskák még a szomszéd kislány babájának is horgoltam szoknyát ajándékba… Imádtam ahogy most is. Jó sokáig terveztem és készítettem is másoknak. Az utolsó kifutó darabokat és minták eladó próba darabjait itt találod.

Mivel sokféle textil technikával alkotok, időhiány miatt nem tudom elvállalni már a sokáig tartó horgolt, kötött darabok készítését… Úgy döntöttem inkább rád bízom! Hiszen ha itt jársz akkor te is tudod milyen kikapcsoló, élvezetes dolog a horgolás, kötés…

Saját tervezésű bohém és freeform stílusú horgolásminta és kötésminta terveim leírását készítem mostanában. Az elkészült minták tervezett webshop értékesítése 2021 februártól várható.

www.heraporteka.hu

Mivel rengeteg saját tervezésű darabom van, sorban haladok egy tematika alapján… Ezért előfordulhat hogy az horgolásminta, kötésminta leírás ami téged érdekel nem készült még el… Semmi gond írj egy üzenetet melyik darabról szeretnél mintát és én sorra veszem a leírást… hogy te is tudd használni a HEra Portéka horgolásminta, kötésminta leírásokat!

Milyen mintákat találsz?

Gyerekeknek valót,

női horgolt mintákat,

-nőnek való kötésmintákat.

Ha feldolgoztam a régi kötésminta és horgolásminta leírásaimat, akkor újabbakat tervezek készíteni. Ötletem egy újabb darabhoz az mindig van… Nem is egy!

Addig is nézd meg a galériákat!

Kövess a blogon illetve a facebook oldalamon hogy mindig értesülj az újdonságokról!

Hódi Era

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük