Blog

Horgolásminta és kötésminta…

Gyerekkoromban 5-6 évesen kezdtem horgolni. Édesanyámtól tanultam minden csínját-bínját… Akkoriban a babáim ruhácskáit készítettem mindenféle maradék az anyukámtól elkunyerált fonalakból. Készültek is sorra a foltos, csíkos mellénykék, szoknyácskák még a szomszéd kislány babájának is horgoltam szoknyát ajándékba… Imádtam ahogy most is. Jó sokáig terveztem és készítettem is másoknak. Az utolsó kifutó darabokat ezek közül itt találod.

Horgolt mandala mellény Ha a mintát szeretnéd írj emailt!

Mivel sokféle textil technikával alkotok, időhiány miatt nem tudom elvállalni már a sokáig tartó horgolt, kötött darabok készítését… Úgy döntöttem inkább rád bízom! Hiszen ha itt jársz akkor te is tudod milyen kikapcsoló, élvezetes dolog a horgolás, kötés…

Horgolt bohém sál Ha a mintáját szeretnéd írj emailt!

Saját tervezésű bohém és freeform stílusú horgolásminta és kötésminta terveim leírását készítem mostanában. Az elkészült minták pdf formátumban vásárolhatóak meg. e-mailben küldöm el őket. A bolt oldal még folyamatban, ezért e-mailben érdeklődj a kívánt horgolás vagy kötésminta iránt!

Mivel rengeteg saját tervezésű darabom van, sorban haladok egy tematika alapján… Ezért előfordulhat hogy az horgolásminta, kötésminta leírás ami téged érdekel nem készült még el… Semmi gond írj egy üzenetet melyik darabról szeretnél mintát és én sorra veszem a leírást… hogy te is tudd használni a HEra Portéka horgolásminta, kötésminta leírásokat!

Milyen mintákat találsz?

Gyerekeknek valót,

Gyerekeknek készült horgolásminta, kötésminta

női horgolt mintákat,

Nőknek való horgolásminták Írj e-mailt ha szeretnéd ezt a mintát!

-nőnek való kötésmintákat.

Nőknek való kötésminták Írj e-mailt ha szeretnéd ezt a mintát!

Ha feldolgoztam a régi kötésminta és horgolásminta leírásaimat, akkor újabbakat tervezek készíteni. Ötletem egy újabb darabhoz az mindig van… Nem is egy!

Addig is nézd meg a galériákat! Írj ha érdekel valamelyik minta!

Kövess a blogon illetve a facebook oldalamon.

Hódi Era

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük